Õhksoojuspumba automatiseerimine
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Õhksoojuspumba automatiseerimine
Ok, siis kui on mitu kütte võimalust on arusaadav, aga kui on ainult õhksoojsupump, siis ma küll ei ole suutnud välja mõelda, et mida sellega teha võiks. Seda, et kolmapeäval mingi tuba lukus, meil pole. Mõnda ruumi ei käida vahel mitu päeva, aga kes see teab millal need päevad onranel kirjutas: ↑15 Dets 2021, 15:59Mul on näiteks radikad seinal ilma akupaagita süsteem (süsteemis ilma akupaagita 500l vett niigi). Sel ajal kui radikad jahtuvad, on öösel hea odavama hinnaga tube sooja hoida.urmas66 kirjutas: ↑15 Dets 2021, 15:49Mida on vaja õhksoojuspumbal selle äpiga teha või mida te teete?
Mul on tööl mitu pumpa ja igas toas on iga toa kasutaja selle omale mugavaks sättinud. Üldkasutatavates ruumides on minu enda pandud seaded ja need aastaid samad. Et oleks paras ja hea olla. Suvel lülitame üldjuhul jahutuse peale ja sügisel jälle kütte peale. Seda saab puldist ka vabalt teha.
Maaks kasutab seda suvekodus, kus ise ei ela püsivalt, see on arusaadav. Aga mida peaks tegema kohas kus igapäevaselt elad või töötad? Mul puudub küll vajadus seda näppida. Kodus maasoojust pole üldse mõtet näppida,sest läbi põranda tekib muutus majja alles väga pika aja pärast.
Vähemalt niipalju kui äpi tutvustusvideod on, siis saab kalendriga kütma panna. Hetkel ainult originaalis taimer mitu tundi sees hoida või mitme tunni pärast välja lülitada ja kui tahta nii mängitada, siis peaks iga jumala päev näppima. Tihtilugu aga hea elektrihind on siis, kui ma olen magama läinud või pole veel üles ärganud.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.