Trans Euro Trail - TET

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Millistest kõrgustest jutt käib? 1000-1300m ülespoole on tüüpiliselt lumi veel mais-juunis maas. Allpool seda on aprilli lõpust, mai keskpaigast maa lumest enam vähem vaba. Kõrgemal on hooaeg on juuli-september. Ei maksa end sellest petta lasta, et kõrghooajal näib kõik kaunis ja lilleline. See viimane ots sulab kiirelt.
Ma olen mägedes üksjagu käinud ja kogemus ütleb, et juuni esimeses pooles mäeületustele asja pole. Kõrgemad tipud tehakse lahti alles pärast siis kui lumi läinud, mis sõltuvalt lume hulgast võib vabalt juuni lõpp olla. Olen ise juulis lumesajus üle kuru sõitnud, temperatuur napilt plusspoolel.
Aprillis mais minna on kindlasti loto ja kõrge tõenäosus on, et saad veel palju lund näha. Keskmine õhutemperatuur on seal mägises osas (Julianuse Alpid) aprillis -1C ja mais +3C. Pole väga millest emale koju kirjutada. Madalamas mägises osas (Krjaska Gora) läheb varem soojaks.
Vaata järgi, millised mäeületused mis ajal lahti tehakse ja kui kõrgel need asuvad. Selle järgi saad mingi pildi, millal minna tasub.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”