Õhksoojuspumba automatiseerimine

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Õhksoojuspumba automatiseerimine

Lugemata postitus Postitas will111 »

olen sellest asjast täitsa kuulnud isegi...kusagilt ja hiljuti, aga hea et täpse asja ja täpse lingi välja tõid, hind ka lausa ilusti ja selgelt kõrval olemas!

tegelikult see on väga huvitav ja kasulik box küll, kui price ei oleks (minu hinnangul) siiski pisut liiga järsk siis ilmselt võtakski kohe ligi ära. näiteks 50 ei oleks kahju maksta ära katsetamiseks. või kui oleks igakuine tarbimine meeletu hetkel, mida ta tegelikult ei ole, siis ilmselt võiks ka küsitava raha eest ära proovida :D sellest ma muidugi hästi ei saa aru, miks see "teenus" ei võiks peale ostmist ikkagi tasuta olla (no kas just igavesti, aga vähemalt näiteks minimaalselt 5 aastatki)...pole ikkagi päris mingi tasuta jagatav julla ja samas see 3e aastas, mis hiljem lisandub on ju ka pigem selline naljasumma, et tehku siis pigem optsioon odavam seade ja hiljem suurem "kuutasu" või kallim seade ja mitte mingit kuutasu mitte kunagi

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”