Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

Lugemata postitus Postitas M.T. »

mx77 kirjutas: 07 Dets 2021, 12:46
M.T. kirjutas: 07 Dets 2021, 11:38
Mul hetkel soovib 1 klient osta asja. Letihind tootel 599.- ja mul müügis -10% alega ehk 539.- Nüüd pakub, et on nõus lisama +50 eur küsitud hinnale, et kindlasti talle broneeriks. Miks osta eraisikult 10.- soodsamalt, kui sama asja saaks poest? :roll:
Raha lubatakse saata DPD Expressiga ning kui mul raha käes, siis saadab kulleri paki järgi. Aga kui saadab tühja ümbriku või Monopoli raha, siis klatime mismoodi. Peaks diiliga kaasa minema ja ümbriku avama kulleri juuresolekul?
See on see tillikas, et ta mingi hetke väidab, et sa pead ise sellele kullerfirmale (juurde lisatakse suvaline arve ja pangarekvisiidid) 50 eur üle kandma ja raha saad siis, kui kullerfirma järgi tuleb.
Ega sealt midagi muud kui 1 tillika tegemise katse paista jah, igasugune loogika ostusoovil puudub. Küsisin ka otse ostjalt, et miks soovid 10.-soodust võrreldes kauplusega. Vaikus. Pole ühtegi muinasjuttu veel tulnud. Aga ootan põnevusega :D
Lisame veel kullerikulud kah, ja ta maksaks pealegi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”