Õhksoojuspumba automatiseerimine

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Õhksoojuspumba automatiseerimine

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ain kirjutas: 06 Dets 2021, 23:31
Kui on ahi mida kütad iga päev. Lisaks on õhksoojuspump mis on nö. toetav/ühtlustav seade. Kas kas ka siis Urmas tahad väita, et pumbaga mängimisel pointi pole? Et panna pump tööle ainult öisel ajal?
Mul pole ahju ja kaminat ja ei viitsi kütta ka ehk jutt oli ikka ainult automaatsest seadmest,aga ka ahi ja puud maksavad raha. Head ahjud maksavad rohkem kui maakütte seademed. Maaküttega ei ole mõtet üldse mängida ehk ise seda sisse väkja lülitada. Õhk-õhk võid abi seadmene kasutada kuid milleks? Minu põhimõte on, et ma ei pea midagi tegema,vaid kõik töötab ja tuba on soe või siis suvel jahe. Minu osaks jääb arvete maksmine ja katlakütjaks ma ei soovi. Olen elanud oma elus ka ahjuküttega korteris üsna mitmed aastas, mida üldse ei igatse. Üks neist on meil siiani alles. Panime ka üürnikule sinna õhksoojuspumba, et kui soovib siis kütab mida just tahab.
Õhksoojuspump peab olema Mitsu Elektric ja seal pole minu jaoks vaidlemise ruumi üldse. Meil tööl nendega kogu maja köetud ja nad on tõesti vaiksed, ökod ja töökindlad. Kokku on meil 10-12tk MSZ25 Kirigamineõhk-õhk ja üks õhk-vesi Mitsu Ecodan Zubadan
Mõned on vanemad ja mõned uuemad, kuid ka kõige vanemal mis 9a töötanud on null probleemi.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”