Klim Krios Pro kiiver
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Klim Krios Pro kiiver
sepp kirjutas: ↑01 Mai 2021, 17:34Tänud pakkumast,aga käisin poes vaatamas, see oli lähemalqwerin kirjutas: ↑20 Apr 2021, 14:59Sõidan alates selle aasta veebruarist Nishua Carbon Enduroga, mis on siis Klimi odavam versioon samade omadustega :-D.
Mul ei ole endal olnud kunagi väga kalleid ja fancysid kiiverid, seega võrdlust väga head ei ole millegagi. Ma olen mingi aeg tagasi korraks proovinud eelmise rattaga C3-e ning see ei avaldanud mingit muljet võrreldes 100.- maksva kiiviriga. Eile just lugesin, et keegi väljamaal on hädas E1 laperdava visiiriga teatud tuules. Seega, minu jaoks ei olnud nende kiivrite hind ning omadused sellised, et tahaks osta. Nishua miinus, et ei saa suurust proovida, aga saab ju tagasi saata, kui suurus ei sobi.
Kiiver ise- kerge, minu arust mugav (kopikas võiks suurem olla, aga selle saab lahendada eraldi suurema sisu tellimisega), ei ole senistest mürarikkam, nokk ei kisu ja sisemist päikesevisiiri ei igatse. Ostes oli kaasas nn lõuakardin ning pinlock. Uduseks ei ole veel visiiri saanud -2-11C kraadiga sõites. Tuulutust ei julge kommenteerida, palavat ilma ei ole veel olnud. Hetkel sõites tuuleke ikka kiivris olemas.
Nishuale istuvad Klimi asjad külge, seega saab näiteks isetumeneva visiiri jms vidinaid kallimalt brändilt juurde soetada.
Tüütu ja tahab harjumist, et ei ole avatav ning topelt D kinnitus just kiivri peastvõtmisel on tülikas.
Kui soov näpuga katsuda, siis kirjuta otse- arutame.
Krios Pro ei ole topelt D kinnitusega.
Selline uudne süsteem on hoopis.
https://www.webbikeworld.com/wp-content ... Pro-41.jpg
Kas sul läks see kiiver käiku ja mis muljed on ?

Reviewde põhjal tuleb vist müra omajagu sisse ja klaasi ei saa nö natuke avada, vaid see esimene aste on klaas üsna lahti.
https://ragnarnakus.blogspot.com/
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.