Rumalad või segased küsimused jms

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

ei ole lihtne, sellise ettevõtmis jaoks peab ikka juba päris loll olema ja lausa tahtlikult igasugust loogikat ja kainet mõistust eirama :) ma ennast pean ikka väga julgeks hundiks selliste asjade koha pealt, võrreldes keskmise populatsiooniga, kus suurem osa isikuid ei julgeks töötavat relakat vist käeski hoida...aga taoline lausidiootsus tundub ka minu jaoks ikka täiesti ulme ettevõtmine. isegi kui mul sellist asja tõesti kuskil kunagi vaja oleks teha ja relakal endal tõesti ei ole kaitset küljes või seda mingil põhjusel ei saa sinna panna, siis alati saab ja kasvõi kiivri pähe panna omale.

üldiselt olen aru saanud ka sellest, et ega suuremal osal inimestel ei tasugi relakatega mängida. nagu kõige muuga tuleb ka seal oskus seda riista kasutada pikaajalise kogemusega ja igasuguste erinevate asjade lõikamisega. vahe on selles, et kui mõne muu riistaga võid lihtsalt kas detaili või lõike pekki keerata või näiteks lõikevahendi ära rikkuda siis relakaga makstakse tavaliselt nõks kõrgemat hinda kui seda käsitleda ei oska või pole valmis mingeid teatud asju ette nägema. algajal oleks mõistlik hankida regullpööretega relakas ning igasuguste vähegi riskantsete toimingute puhul keerata selle pöörded väga madalale. siis ei ole nii suurt ketta ja ülekandemehhanismi ning mootori inertsi taga vähemalt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”