Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)


will111
Postitusi: 5264
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 383 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas will111 »

asja iva on selles, et 2.5a on möödas ja kohe aegub nõue ära!

olen samuti saanu paar aastat tagasi sellise "uudise", mis oli samuti umbes täpselt nii vana ehk paari kuu jooksul aeguv asi. kas parkisin või ei parkinud? no kust kurat seda peaks täpselt mäletama, mis ~3a tagasi oli ja millal? aga ilmselgelt justnimelt selle peale mängitaksegi. olin üsna kindel, et ise ei parkinud. keegi, kes tol ajal minu autot kasutas võis parkida. + minuteada oli tegu tasuta parklaga (ajal, mille kohta on väidetav trahv kirjutatud). kas ja millal seda korda täpselt muudeti, on muidugi jälle tore arutada - 3a hiljem. aga long stoori short siis sellise jama peale tulebki ühistele teenustele öelda head hagemist!
mis on asja reaalne sisu - keegi seal otsib iga teatud aja tagant vist välja mingid kohe aeguma hakkavad nõuded ning võtab ette ristiretke. kasutab veel viimast võimalust proovida "tasuta" pappi teenida sest nad teavad hästi, et jäänud on väga vähe aega, hageda tegelikult enam pole mingit mõtet ning kui nüüd ei küsi (ega ähvarda) siis pole enam võimalust tasuta pappi ka teenida. väga lihtne skeem. kes soovib neile maksta, võib seda muidugi teha. raha teatavasti kasvab puu otsas ning seda võib loopida suvalises suunas ikka...küll keegi pihta saab :D

ahjaa, oma meilivahetuses minumeelest küsisin ka fotosid tõestuseks, et ikka tõesti on selline asi olnud kuna mina pole mingist trahvist teadlik. ma ei olnud sel hetkel kui mulle nõue saadeti muidugi enam isegi auto omanik aga see selleks. fotosid ei saadetud. kui ütlesin, et mulle teada olevalt seal tasulist parkimist ei olnud siis selle peale ei kostetud ka midagi. ühesõnaga - head hagemist :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”