Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Teemaväline
Mina tunnen täpselt ühte inimeste kelle seisukoha muutmisega ma hakkama saan. Kui väga vaja on. Kõikide teiste inimeste puhul on see kas ülimalt keeruline või suisa võimatu. Aga enamjaolt on ikka tore, et kõik täpselt samamoodi ei mõtle nagu mina.

Kohus ei peagi tarkust demonstreerima, kohtu ülesanne on võrrelda esitatud tõendite kokkusobivust seadusandlusega ja nende paikapidavust. Kui on kohti, mida seadus ei reguleeri siis vaadatakse, kuidas oleks mõistlik inimene sarnasel juhul käitunud ja kas kellaaja esitamine selgelt väljendatud või mitte. Mina oleks antud juhtumi puhul nentinud, et kella seadaja soovis pigem 15.30 näidata. 14:30 nägemine selle sihverplaadil eeldab fantaasiat. Aga olgem ausad, ega need parkimiskontrolörid ka liiga teravad pliiatsid ole ja vahel on nad suisa pahatatahlikud. Ma olen kord roolis istudes oodanud vanalinnas abikaasat ca 10 minutit ja mupo töötaja astus juure ning palus panna kas parkimiskell või lahkuda, sest vastasel juhul vormistab ta mulle viivistasu otsuse. Kui nüüd terava pliiatsiga liiklusseadusest järge ajad siis tõesti polnud tegu peatumisega ja formaalselt oli tal õigus. Aga see kisub kergelt kafkalikuks ja mõstlikus ühiskonnas ei peaks asjad nii välja nägema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.