Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Ära muretse ma ei pea üldse viha! Lihtsalt minu arust on asi suhtumises, mis on vale.. Ka minul on auto ära veetud ja olen ka trahvi saanud. Olen sellest proovinud õppida ja eluga edasi minna. Need on olnud minu enda vead ja kontrolõr tegi ainult oma tööd.... Mõne asjaga oleks võinud ka kohtusse minna aga see aeg ja ressurss ei oleks olnud mõistlikud.Madlobster kirjutas: ↑25 Nov 2021, 18:02Ja need tänaval seisvad autod, kus vanaema kõrval pingil sukka koob kuniks latselats asju ajab siis su arust pargivad või peatuvad? (trahvi nad ei saa kuigi karva poolitades justkui võiks saada)Ain kirjutas: ↑25 Nov 2021, 17:48Mida Sa vaidled ja karva poolitad kui ise ütlesid ,et istusid tagaluugil ja sõid... Ehk siis Sa parkisid.Madlobster kirjutas: ↑25 Nov 2021, 16:39Autost väljumine ei tee peatumist parkimiseks. (N: panen asju pagassi, või teen daamile ust lahti, mida iganes)
Seda tagaluugil istumist võib nüüd kohtus jah vaeda, et kas ma võisin seal oodata kaupa, mida pagassi panna või siiski seal istumine on kuidagi võrdne autos istumisega. Noh ühesõnaga seal võib karva poolitada küll ja veel (isegi riigikohtu lahend minu kahjuks ei teeks minu silmis "parklarotist" inimest)
Sõbrast ei saanud midagi, istus oma tööbussi ja tuiskas pere eelarvet täitma. Tema bussile lipikut ei jõutud panna, ma ei tea kas "parklarott" hindas suitsu pikkuse järgi, et hakkame kohe lõpetama ja ta ei jõua papret minigrippi nii kiiresti toppida kui vaja ja tegi sääred, või oli vaatevälja nurk nii palju bussi kasuks, et hindas tegevust liiga riskantseks, või tal on lihtsalt mingi isiklik vimm mikimaa regede vastu (endine TÜV mees või midagi), kes seda enam kindlaks teeb.
Liiklusseaduses on parkimine üsna selgelt lahti kirjutatud: 49) parkimine on sõiduki ettekavatsetud seismajätmine kauemaks, kui seda on vaja sõitjate peale- või mahaminekuks või veose laadimiseks.
Mul on tegelt täiesti kamakaksteist, kas ma kellegi arust parkisin või peatusin. Roti tegu on minu silmis roti tegu ja seda ei muudaks isegi minu kahjuks riigikohtu lahend rääkimata siis mõnest muust arvamusest. Kuna asi pole absoluutselt aktuaalne, maksevahendid on loovutatud juba ammu ammu kollasel lipikul märgitud peremehele. Lihtsalt rääkisin, mis kunagi juhtus ja mis sellest mina isiklikult arvan.
Ära pikka viha pea,aga mu arvamus asjast ei muutu, kui tahes hästi sa mind parkijaks ka veenda ei ürita.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.