Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

Kasutaja avatar

kiilas
Toetajaliige
Tsikkel: R 1250 GS Adventure
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

Lugemata postitus Postitas kiilas »

bitter kirjutas: 24 Nov 2021, 21:48
indumen kirjutas: 22 Nov 2021, 16:58
et raha kätte saada peaks neile edastama kauba saatmise kohta tracking numbri (mille teatavasti saab siis kui kaup juba ära saadetud ) seda raha poleks never näinud oma kontol :)
Üldiselt tekib jälgimisnr ikka jupp maad varem juba - siis kui saatja sisestab teenusepakkuja infosüsteemi andmed (saaja, saatja, kaup jne).
Selle pärast tulebki saata alati tähitult(maksikiri), pakki muud moodi ei saagi.
Mul kunagi telefone müües oli juhus kus Ebays mingi vend sügeles E71 peale ja 3-4 päeva pidas kirjavahetust ja, et tahab vennale kinki teha ja vaja saata teise riiki(Vietnam), kas saadan? Muidugi saadan kui raha käes. Tegigi läbi Paypali diili ära ja nii kui tracking numbri sai andis protesti paypali sisse, et tema pole ostu sooritanud ja et keegi tema kontot kuritarvitanud jne., Paypal pani kohe mu kontole käpa peale kui "arrested". Ma selle peale läksin postkontorisse ja tegin paki tagasikutsumiseavalduse ja saatsin Paypalile kogu kirjavahetuse kus näha kuupäevad, paki saatmise kinnituseks kviitungi ja seletuse mida asjast arvan. Sel ajal püsis Ebay login aktiivne 24h, selleks, et 3 päeva mulle kirjutada pidi uuesti sinna sisse logima ja reeglites kirjas, et kasutaja ise vastutab oma paroolide salajas hoidmise eest.
Võitlus lõppes nii, et nädala pärast lasi Paypal mu konto vabaks ja sain oma raha kätte ja juba unustatud teemana ülla ülla umbes kuu aja pärast jõudis ka tagasikutsutud pakk(vene transiitsiltidega) minuni tagasi. Seega jäi huijar ilma nii 240£ kui ka telefonist.

Samuti on Okidoki huijareid täis, seal samuti telosid müües mingi Nigeerlane tahab telefoni ja, et maksab Paypaliga jne. Tulebki "Paypali" teatis, et raha kantud, aga vabastatakse peale trackingu sisestamist. Ilmselge tünn, kuna Paypal ei hoia never ülekantavat raha nii kinni, et sa seda ei näe. Mängisin asjaga kaasa ja saatsin siis trackingu saamiseks mõne sendi eest nigeerlasele tähitud kirjaga pildi, pilt all pool, ja nagu arvata on, siis jäi kõik vaikseks peale trackingu saatmist. :ner:
image.png
image.png (153.65 KiB) Vaadatud 4282 korda

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”