cž 125 krossikas

Kasutaja avatar

Teema algataja
Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Te oelte valesti aru saanud kett tuleb maha ja lööb KÜLJEKAANE pooleks kett ise täiesti terve !!
Kolbe läheb mõndadel cždel sellepärast kuna mul oli ka see prob on valesti läbi puuritud või siis teatud aja pikku vähemalt mul oli nii oli gaasikambrite ja väljalaske peenike sein mingi 0,1 mm suurem ja lõhkuski kolve ainult kolve saigi ostetud igal kolvil olid mustad õrnan triibud peal vaadake järele ;) ..
(küljekaan !) Ma pakun et see on sellest et tavaliselt tuleb kannaka ajal ja siis ei ole kett nii pingul kuna ma üks jalg maas ikkagi kannakat või niisama kannakaid kohapeal ! tagarattas loksu ei ole ! keti pingutitel on mõelaml pool ära loetud mitu vahet on ja mõlemal pool sama palju kui ratas on viltu siis mega vähe siis ainult see võimalus, et need vahed on üelpoolt nats rohkem kulunud kui teiselt poolt !
ABI tahtsin sellega et kas kellegil teisel ei ole sarnast proba olnud ja kuidas lahendada kas midagi keevitada risti üle kaane et keti ja selle vahel oleks teist pidi suurem tükk siis ei saa ta nurka pooleks murda kaanel ..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”