Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Re: Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)
Pole küll otseselt rattaga seonduv, aga viimasel ajal isiklik kogemus ühe teistlaadi kallima kauba müügiga, ütleks et tõesti inglismaal on scammeritel mingi pesa tekkinud. Korduvalt otsivad kontakti. Esimese ostjaga mängisin kaasa kuni väidetavalt saatis mulle raha juba maksekinnitusega "muidutuntud_briti_pank@gmail.com" poolt, aga et raha kätte saada peaks neile edastama kauba saatmise kohta tracking numbri (mille teatavasti saab siis kui kaup juba ära saadetud ) seda raha poleks never näinud oma kontol
Mõned kirjavahetuse hiljem lõppes asi sellega et mina skämmisin teda juba väidetavalt
Jutt on neil päris ilus, aga ohu märke viskab üles õnneks Eesti mõistes. Eeldavad et lollid idaserva koopaelanikud ei tea kuidas pangad töötavad ja mõningale vaheküsimusele jäetakse sujuvalt vastamata.
6k kooliraha võib päris mõru olla, aga õppetund elu lõpuni
info jagamine igati teretulnud. Eriti sellisel online shoppingu kuldsel ajastul nagu praegu.

Mõned kirjavahetuse hiljem lõppes asi sellega et mina skämmisin teda juba väidetavalt

Jutt on neil päris ilus, aga ohu märke viskab üles õnneks Eesti mõistes. Eeldavad et lollid idaserva koopaelanikud ei tea kuidas pangad töötavad ja mõningale vaheküsimusele jäetakse sujuvalt vastamata.
6k kooliraha võib päris mõru olla, aga õppetund elu lõpuni

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature
kontakt nr. +372 52 58 244
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.