Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)


Hr.Nõel
Postitusi: 1447
Liitunud: 21 Okt 2005, 21:33
Tsikkel: Päris mitu...
Asukoht: Pärnu
Tänatud: 109 korda

Re: Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Tunne on selline, et peaks ka miskit kirjutama.
Ei taha aasida ülelastut ega parastada. Ja takkajärgi tarkus on tuumateadus.
Räägin oma kogemustest Saksas käimiste puhul. Aastaid sai seal käidud aeg ajalt ja tsikleid toodud. Kahjuks (või õnneks) pole viimased paar aastat käinud sealpool.
Aga siis kui sai seal aktiivsemalt tsiklite järgi käidud, siis sai üsna palju ka ettemakse tehtud rataste eest. Küll mitte 100% vaid ütlema avanss . Enamasti jäi ülekande summa 500-1000 kanti. Ja ettemaks sai tehtud just seepärast, et pakutav ratas oli atraktiivne, hind sobis ja kõik muu mudru sinna juurde. Ettemaksu ei küsinud iialgi Sakslane. Selle pakkusin alati mina välja kuna tahtsin kindel olla et ratas on ka alles kui ma ca kuu pärast tulen talle järgi. 99% alati asi toimis. Küll aga oli alati Saksalsete imestus suur, et kuskilt kaugelt Ida euroopast (Eesti on tavalise Saksalse jaoks ikka veel metsik Ida) tehakse ülekanne talle. Aga kui raha on paari päevaga tal arvel, siis on alati kõik rahulik olnud. Firmadega ei olnud see nii suur probleem. Aja jooksul tekkisid seal 3-4 sellist firmat kust sai mitmeid kordi rattaid toodud. Nendega kujunes suhtlus 5 pluss. Küll oli juhus kui ratta omanik saatis mulle õe konto numbri... see oli ainud kord kus minu poolt jäi diil katki. Ei meeldinud see võõrale kontole ülekanne.
Kui ma peaks praegu Saksa minema ja uuesti raha üle kandma enne, siiis..... ilmselt ma teeks kindlasti jälle samamoodi . Küll mitte 100% ga lepiks kokku, aga näiteks 20 % ratta maksumusest. Kes kurat tahab reisida rahapatakas taskus. Ja läheks tooks ta siis ära. Kindlasti võib olla kontrolliks rohkem tausta.
Või pöörduks oma vanade diilerite poole ja suhtleks nendega.
Loodan, et minu jutus oli abi neile kes veel sellist asja plaanivad.

Ps.Eks neid ohumärke oli pärisd mitmeid selle teema algataja diili puhul.
Märgiksin 2 kohe mis oleks mul alarmi yyrgama pannud. 1. Omaniku poolt välja pakutud transa. Mina poleks sellega IIALGI nõustunud. Oleks ise järgi läinud või orgunninud ise selle.. 2. Ja kogu see värk kokku- ratas Saksas, omanik Taanis js siis see Britistani konto number. Brrrrrr... selline asi oleks tekitanud minus külmavärinaid kohe.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”