Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 92 korda
Kontakt:

Re: Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

Lugemata postitus Postitas eetarga »

@morse - ma vahepeal tegelen ka sellega, et "klickin" mobilest nii, et portaalihaldaja saab vihje, et kuulutus on vist fake...

Aga minu mõistus näiteks ei taipu, et potentsiaalne ostja näiteks ei googleda Saksa registreerimistunnistusega väljatoodetud nimi? (enne kui ta saadab nii palju raha teele). (Ulrich Lund, Moers, ???) Sorry - aga kes tahab ise tegeleda, aga oskused puuduvad et korralik taustauuring teha, see peab ikka korrralik kooliraha maksma.

Sellega olen täiesti nõus!

Selle uue scami leidsime kiire otsinguga. Neil on mingi muster. Proovin seda kirjeldada:

Väike läbisõit

Tavaliselt on mingi lisa ka kaasas nagu kallis sportsumps

Samas keskmine hind, mitte liiga kallis, mitte liiga odav.

Meie kahe näite puhul oli summa ümmargune: 6000 ja 8000

Telefoni nr pole avaldatud. Asukoht võib olla avaldatud suht umbmääraselt aga võib ka täpsemalt.

Asukoht võib olla avaldatud suht umbmääraselt aga võib ka täpsemalt.

Telefoni number pole avaldatud

Fotodel jälgida ümbrust, kas üldmulje läheb kokku avaldatud asukohaga.

Kui kontakti astuda, siis küsivad nad numbrit kohe peale esimest kirjavahetust ja siis helistavad sulle ise (kuigi ilmselt Eesti numbrid neid varsti enam ei huvita)

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”