Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
Re: Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
eks asju võib nimetada miljonil erineval viisil, kui sõidutennis siis sõidutennis. minupärast olgu, aga minu silmis kasutu ese:D meie nägemus nendest asjadest on siis ilmselt päris oluliselt erinev. mul neid nö. päris õigeid sõidusaapaid olnud igasuguseid erinevaid, vast nii 10-15 paari ikka...aga hetkel meenuvad vaid ühed, millega oli niisama ringi jalutamine ikka tõesti üsna ebamugav. no pluss siis üks paar päris krossisaapaid, mis kunagi olid aga ega nendega vast keegi tänavarattaga/tänaval ei sõida nagunii. kõigist nendest saabastest kõik peale ühe paari - millest ka enne paar lauset kommenteerisin - olid sellised, mida ma loen igati piisavalt heaks/turvaliseks igasuguse sõidu jaoks. säärepikkus varieeruv, kuid piisab. ja sai ning saab nendega kenasti ka natuke ringi käia, loomulikult võib jalg hakata rohkem higistama suvel kui mingi poollahtise tossuga aga noh elab üle minumeelest. ühed olid isegi sellised, millega imekombel jalad isegi suvel oluliselt ei higistanud ja samas polnud külmema ilmaga sõites ka eriti külm.
kui ikka tõesti tead, et lähed kuskile jalutama siis minumeelest on mõistlik visata väike seljakott selga ning sinna sisse kerged jalatsid. heck, mõnel rattal mahuvad sellised minimaalsed suvejalanõud isegi sadule alla. kohvritega ringi sõitjatest rääkimata. ja lõpuks, kui ma istung tsikli selga selle mõttega, et kasutan masinat antud juhul vaid transpordiks kuskile konkreetsesse sihtpunkti siis ma panen vabalt jalga suvalised tossud, nii et silm ka ei pilgu. sama suht kogu muu varustuse kohta v.a kindad. ühesõnaga, ei näe mina pointi selle poolkõva varustuse ostmisel/kasutamisel. teoreetiline usecase on loomulikult olemas, aga praktikas ju suht kasutu.
metallvardad on enamasti tsikli küljes. vahel veeretad ratast kuskile õige koha peale või sikutad tagurpidi parkimiskohalt välja, et käima pannes saaks kohe nahh kerida ning aegajalt ikka juhtub, et teatud "vardad" tabavad sääreluud. aga tore kui sinul seda kunagi ei juhtu...ega ta mõnus ei ole, eriti kui ketsimees oled
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.