Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
Re: Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
"kui ma tol päeval pikkade Sidi saabaste asemel oleks lühikesed suve/linnasaapad või sõiduketsid valinud"
ma olen ausalt öeldes alati imestanud (ja imestan edasi), et kes need inimesed ometi on, kes ostavad omale mingisuguseid "sõiduketse", "sõidutenniseid" ja muid äärmiselt imelikke asju. ei jõua kohale, mis mõte sellisel asjal on - tahad sõita tsikliga ja samal ajal mitte olla tsikliriietes? no siis kanna oma tavalisi igapäeva jalanõusid/riideid. tahad sõita tsikliga ja tahad, et jalas/seljas oleks midagi sellist, millest pauku pannes ka võimalikult maksimumi lähedaselt kasu on - siis kurat osta normaalsed pikad, korralikud reaalsete turvaelementidega saapad ja kanna neid. Aga et mille jaoks need "natuke nagu oleks kah turva" lahendused küll head on? Sõidukets on minu jaoks sünonüümne turvalühkarite või sõrmeosata tsiklikinnastega. Endal olid sel hooajal kah ühed nö. poolsaapad. Need ei olnud kaugeltki mitte ketsid vaid ikkagi tsiklisaapad, mis ulatusid siiski ilusti üle selle "munaka" jala siseküljel (ei mäleta mis nimetusega kont see seal on) aga ausalt öeldes natuke sai nendega sõidetud ja müüki nad läksid. Täpselt selline tunne, et no jalga paned ikka nagu tsiklisaapa, millegi poolest mugavam otseselt pole kui pikad saapad. Aga samas on sõites juba selline tunne, et no käna pannes ikka võib nendega ühtteist murda palju kergemini. Ega kukkumisi nendega polnudki õnneks, kuid paar korda mingite erinevate metallesemetega pikki sääreluud sain küll...kõik need sinikad oleks ära jäänud kui sel hetkel oleks pikk saabas jalas olnud
Ja kui juba jalavalust räägiti siis täna kukkus ehitades üks pruss 2m kõrguselt otsaga otse varbale. Jalas olid ketsid, mitteturva...oli raisk valus küll, detsibellid kajasid päris kaugele üle küla
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.