Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Teema algataja - Postitusi: 930
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Vahepeal väike edulugu kah. Jahtusuvedelik vahetatud. Ilma suurema draamata. Isegi see väike polt seal veepumba all õnnestus pärast wd-40 leotamist kätte saada. Kartsin küll, et äkki keeran pea maha või ümaraks. Aga ei. Tuli ilusti.
Ja siis vana vedelik välja:
Destveega loputus
Ja uus sisse.
Nagu juhend ütleb, loksutasin pärast uue vedeliku manustamist ratast korralikult, et mingeid õhumulle vedeliku sisse ei jääks. Siis kontrollisin. Valasin tsipa juurde. Nõnda et oleks radika kaelani täidetud. Seejärel lasin 30 sekundit mootoril töötada ning kontrollisin uuesi ja lisasin grammikese.
Peaks tip-top olema.
Et veepumba kruvile paremini ligi pääseda, eemaldasin ka põhjakaitse. Dziisas...see oli kuhjas mingit õli ja muda pudru täis laotud. Ja mõistagi oli kogu see moos keepunud korralikult ka (karteri?) mootori põhja külge. Möödus tunnike küüntega kraapides ning paberiga nühkides - aga puhtaks ma selle ratta ka põhja alt sain.
See, nagu mulle tundus, õlisegune muda seal põhjakaitse peal viis mu mõtteni, et äkki lekib karteri põhi. Aga see ei tundu teema olevat sest ka nüüd, mil põhjakaitset pole, ei ole garaaži põrandale mingit loiku tekkinud. Ega ei ole ka karteri põhjas midagi kahtlast märgata ega käega tunda.
Nüüd siis pole muud jäänud kui esiamortide õli ära vahetada. Mis oleks lihtne töö. AGA...parema amordi zimmer tundub kah lekkivat. Ja et seda vahetada, pean ilmselt esiratta alt võtma ja amordid kätte saama. Aga selleks on juba vaja keskpukk hankida. Nii, et ilmselt läheb natuke aega, enne kui selle töö ette võtan.
No ja mingil hetkel ka lenksuvahetus. Nüüd kui ratas tagapukale aetud, on selgelt näha, et ma mitte ei kujutanud ette vaid et lenks paendubki gaasirutska poolt tunduvalt ülespoole. Sõitmist see ei sega aga kuidagi eba tunne on.
EDIT:
Ühe laheda nipi õppisin kah Youtubest.
Kuidas kontrolldia, kas ventikas töötab?
Tõmbad ventikasse suunduva toitejuhtme välja sealt, radika küljes oleva klemmi küljest, lükkad juhme otsa traadi, näiteks kirjaklambri, ja siis paned selle traadiotsa vastu mootorit. Kui kõik on korras, hakkab ventikas tööle.
Mul hakkas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.