Telk motomatkaks
-
iSlanderADV
- Mode
- Tsikkel: LadyInRed
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 140 korda
- Kontakt:
Re: Telk motomatkaks
Otsisin pikalt endale telki, mis oleks sisuliselt võrk, püsiks ise püsti, saaks üles panna nii, et väliskate käib enne ja sisemine osa hiljem ja vastupidi. Ehk siis kui vihma sajab või lubab sadu, saan panna väliskihi üles ära ja siis alles sisetelgi, samas kui on soe ja ei taha üldse väliskihti panna, saan ainult sisetelki kasutada. MSRil on olemas selline: Hubba Hubba NX 399 euri telk + 37 euri aluskate (mida on vaja, et saaks ainult väliskatte panna) ja 22 euri saatmine. EMMK soodukaga aga saab Matkaspordis suht sama hinnaga, mis netist. Siiski mõtlesin, et võiks ära proovida Lone Rideri ADV telgi. https://www.lonerider-motorcycle.com/co ... cycle-tent hind 349 euri saatmisega koos.
Telk on kahele inimesele, ruumi on korralikult. Üles käib kergelt. Mis eriti meeldib põhjakate, sest sain porisel pinnasel põlvitada põhjakatte peale ja telgi üles panna. Telgi sisemine osa mustaks ei saanud. Soomes telkisime 0 lähedase temperatuuriga ja kondentsi sisse ei tekkinud, ka ei olnud telgi aluskiht märg.
Ainus häiriv asi on telgi lame katus. Aga võimalik, et see oli tingitud sellest, et ma ei kasutanud neid paelu, mis telgi maakülge tugevamalt kinnitavad (ja sellega seoses 2 sisemist kaart alla poole tõmbavad). Tema erinevus teistest samasugustest telkidest ongi see, et tal on üleval 2 risti pulka, mitte 1, mis annab korralikult ruumi juurde. Lisaks on mul ratta pealt toodud ka voolud telki sisse ja voolude (või trossi) jaoks on eraldi väiksed lukud kahes nurgas. Sisetelgi uksed on suured, ei jää rippuma, kui oled täiesti lahti teinud.
Üldjoontes olen selle telgiga väga rahul
Üks suur boonus on tal veel: kott. Kott on veekindel ja tal on ka aasad, et kergelt ratta külge kinnitada ning rihmad, et pakk kokku tõmmata.
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.