Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2195
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 555 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Nojah, ma andsin mais Wazele ühe võimaluse viia mind kõige lihtsamat teed mööda Tallinnast Brnosse ja ta suutis juba enne Bialystoki segast peksma hakata - näitas, et kell 2 öösel on seal MEGA suurlinnas ikka jube rasked olud ning parem oleks ikka teha mingi 50km ring kuskil pimedas päraperses, mitte mööda neljarealisi lõdvalt läbi linna lasta. Ma muidugi olin piisavalt loll ja unine ka, et seda kuulata, kui asjast aru sain, oli juba veidi hilja...

Ma ei tea, millega sa seda äppi söödad või kuidas poputad, et sul probleeme pole, aga enam ma ei imesta suusarajale eksinud Leedu rekkamehe üle - ju kasutas ka Wazet.

Väheusutav, et kaarditugi niipea ära kaob, nende jaoks on see ülilihtne bisnis võrreldes seadmete tootmisega, noh ja teised seadmed, stiilis Montana jms, vajavad ju ka endiselt kaarte. 10 aastat vana Garmini seade on endiselt kasutatav tööriist, 10a vana Androidi seade ei kõlba mitte millekski. Ühel heal päeval on sul Honda ninas hunnik mõttetut ballasti, tahad uuendusi, osta uus ratas.

PS. Kui muidu aega ja soovi kurvitada on, siis see Tykocin, mis wazetee peale jäi, tundus väga ilus ja äge linnake külastamiseks ja uurimiseks, soovitan. Niigi palju tast kasu, et muidu poleks sinna ilmselt eluilmas sattunud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”