Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3133
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 328 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas ranel »

Spoiler
urmas66 kirjutas: 18 Okt 2021, 22:39
ranel kirjutas: 18 Okt 2021, 21:19

Sellega ei tasu oma pead murda. Selleks ajaks, kui keskmine eestlane neid osta jõuab ilma laenuta, on Android auto asemel ammu midagi uut/uus versioon, mis ei ühildu vanaga :D kuna oled suur waze fänn, siis näiteks proovi mõne 2010.a nutikaga waze tööle saada :D

Androidauto või Carplay on pelgalt ühendav lüli kahe ekraani vahel, peegeldab sinu telefonis oleva auto või tsikli LCD ekraanile ja ei enamat. WAZE nõuab alates android 5.0 ehk 2014 ja vanemad ei saagi töödata. Ühenduvad ka üsna vanad ja uued seadmed omavahel ehk nii dramaatiline see vast pole. Mul telefon ühildub uuemate autodega juhtmevabalt ja see on igati mõnus.
10 aastat ette pole ju mõtet oma pead vaevata, see mis oli 10 aastat tänasest tagasi, on tehnoloogiliselt ilmselt sama mis oli 1920 versus 1980.
Aga lahendus on ju mugav ja see on peal ka teistel Honda ratastel ning isegi rolleritel. Varsti tõenäoliselt kõigil. Mõnda autot täna ilma ekraanita keegi toodab ka veel? Ma ei tea ühtegi, isegi laotõstuk on 7" displei ja 8" monitoriga meil tööjuures. Traktoritest veokatest pole mõtet rääkidagi,seal oled juba ammu nagu video režisöör puldis. Uuematel pole isegi tahavaate peegleid enam vaid need on kaameratega asendatud.
Tänapäeval peab tsikli tootja ju midagi nutimaailmaga ühenduse pidamiseks ka ratastele panema ,sest muidu äkki enam ei müü midagi. Minu meelest on ammu aeg ka tsiklimaailmas tänapäeva tehnoloogiad kasutama hakata, mitte kasutada igivanasid gps seadmeid ja BT-sedameid, mis maksavad terve varanduse,kuid korralikku sidet nendega ikka ei saa. Mul on tavaline kõrva pandav HF bluethoot ja üsna tihti unustan kontorist lattu minnes telefoni lauale. See toimib üsna hästi läbi mitme kiviseina ühelt korruselt teisele ning maksab 18€

[mention]urmas66[/mention] ma ostsin 2011.a omale tolle aja suht tiputelefoni samsung galaxy s2. Sellel ametlik uuendatav versioon on kuni Android 4.x (jah, saab jõuga ka uuemaid versioone peale panna, mida ma ka kuni versioon 6-ni tegin, aga riistvara oli ikka jube aeglane selle jaoks ning mälu liiga vähe).

Pm 10a tagasi oma aja tipp pole juba päris mitu aastat kasutatav. Ehk mu point jääb siiski samas. Kahjuks keskmisele eestlase jaoks sellest nutivärgist ilmselt vähe kasu, kui jõuab soetada ilma liisingute/laenudeta. Nt keskmise auto vanus Eestis on 15.a Kes aga ostavad tutikad rattad salongist, neile jah äge lisa. Ma kardan, et sama on ka twini uute nutilisadega, et järelturu kasutajatel pole kahjuks sellega enam midagi teha.



http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”