Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt → Re: Õnnetused mootorratastega 2021.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2021.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Krl kirjutas: 07 Okt 2021, 11:13

Kuskil mujal maaimas ei kohta liikluses debiilikuid, kes uimerdavad, sõidavad vales reas, või huiiavad meelega mingil muul moel kaasliiklejaid?

Ma ei pidanud silmas neid igasugu ekstreem olukordi mida youtube täis on, aga võtame siis nö ainult lääne maailma(euroopa,usa-kanada,austraalia) Eks ikka kohtab neid üksikuid, kuid mitte et see oleks süsteemne nagu meil näiteks Tallinna ringteel iga jumala hommikul. Esimeses reas sõidavad veokad 90-ga 200-300m meetriste vahedega ja vasakus reas sõidab kolonn sõidukaid 100-110 vahel ja kellegi uhkus ei luba vahepeal esimesse ritta reastuda. Ma just tulin pikemalt reisilt autoga kogu selle 7000km ja kahe nädal jooksul ei kohandu sellist mitte üheski riigis üheksast.
Täiesti tavaline on ka see, et tuled tagant kiiremini ja üksik töll sõidab alla lubatu vasakus reas. Mõnele vilks tuledega mõjub ja võtab paremale kuid mitte igaühele(möödun paremalt). Üsna tavaline on ka see, et kui ma olen sellest uimajast möödudnud ja keeran esimesse ritta, siis see tohlakas keerab ennast tagasi vasakusse ritta. Ja nii tühja tee korral?????

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”