Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt → Re: Õnnetused mootorratastega 2021.
Re: Õnnetused mootorratastega 2021.
"Kas mõni autokool õpetab kiirust ületama kui on näha, et mõned taga sõitjad soovivad lubatud maksimaalse kiiruse asemel sõita +XX km/h?" Autokooli kohta ei mäleta aga mäletan heledalt kuidas arki eksamit tehes eksamineerija ütles /rocca ringilt olin just tabasalu poole keeranud/ et ära nüüd uimerda siin nagu mingi algaja, vajuta gaasi ja sõida liiklusvoolus Tõsi küll, ju ta oli selleks hetkeks juba aru saanud, et ega ma väga algaja ei ole ka, kuid see minu uimerdamine oli umbes nii piirkiirus -2 (spidolt) . No ei julge nagu eksamil ju naljalt mingi "lubatud +7" vajutama hakata, et seda siis läbi kukkuda
Aga ei, väga ok eksamineerija oli ning eks eespool autod sõitsid tõesti kuskil 10kõmmi kiiremini ning mina oleksin jäänud sinna augu tekitajaks. Läbi ka ei kukutanud sest ühtegi viga kirja ei läinud. See oli muidugi nüüdseks juba päris palju aastaid tagasi aga vist mitte veel üle 10.
Vaevalt, et sama eksamineerija oleks sama öelnud kuskil nõmmel mingitel kitsastel, kehva nähtavusega tänava vahel, kus ongi tõesti mõistlik pigem ehk kohati sõita natuke alla piirkiiruse või vähemalt mitte seda ületada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.