Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt → Re: Õnnetused mootorratastega 2021.
-
- Tsikkel: Vulcan S
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Õnnetused mootorratastega 2021.
will111 kirjutas: ↑30 Sept 2021, 05:14Spoiler
No päris nii roosiline ei ole...kui just ei tule kuskilt tagant ja kaugelt juba 150ga ning kõik need 5 autot ei sõida seal just 5 meetriste vahedega üksteise suhtes
Või kui sa ei sõida mingisuguse 1000hp neliveolise lamboga
Aga üldiselt jah, kui 3st autost möödumine ära keelata siis põhimõtteliselt hakkaks toimuma selline asi, kus liikumiskiirust kõikvõimalikes erinevates alades hakkavad lihtsalt tuimalt dikteerima tegelased, keda absoluutselt ei huvita - mina tahan sõita siin 50ga ja mina sõidan, mis siis et tegemist on maantee ning 90 alaga. selline asi lihtsalt viib varem või hiljem täieliku kaoseni. juba praegu tegelikult on selles osas olukord üsna kaose piiril sest suurem osa juhte kükitab rahulikult venijate sabas ka ilma, et möödumine keelatad või kuidagi raskendatud oleks. ma olen paaril korral ise puht eksperimendi mõttes proovinud, et huvitav kui aeglaselt peab sõitma ja kui kaua sabas istutakse enne kui lõpuks mööduma hakkavad. 90 alas sõidad 60'ga, vahel isegi 50'ga päris tükk aega enne kui lõpuks mööda hakatakse sõitma. Seejuures möödasõidu võimalusi on pidevalt, lihtsalt vajuta seda pedaali seal jala all ning mine. Aga suurem osa ei lähe ja isegi kui üks lõpuks läheb siis ülejäänud kolonn tiksub edasi.
Mis puudutab seda +7kmh juttu siis ma ei tea kuskohast selline jaburus on välja imetud. Jah, on autosid mis tõesti näitavad ka 7 üle...see võib olla põhjustatud muidugi ka rehvimõõdust, mitte ei pruugi olla tingimata tehasest "sisse ehitatud". Aga keskmisel jääb see valetamine autodel siiski kuskil nii 3-5 vahele. Ja mingit sellist nähtust nagu ühtlane liiklusvool 90 alas = 90+7+7 ei ole olemas! Ammu juba ei ole. Palju aastaid tagasi jah vast oli nii, et 90 alas ENAMASTI sõideti 100-105, aga spido järgi...seega tegelikult ikkagi umbes 100ga või tsipa alla. Täna sõidetakse 90 alas kõikvõimalike suvaliste (ja enamasti kõikuvate) kiirustega 50st umbes 95ni (jällegi, spido järgi...) ja kiiruse dikteerib reegline see üks äss seal kolonni ees, kellest keegi mööda ei lähe ja kelle sabas tihedalt kõik teised tiksuvad.
Minu auto spidokas näitab +10%. Korduvalt testinud seda ja eri kiirustel ja täiesti tehaseseades auto on. Seega 100 ekraanil tähendab tegelikkuses 90 gpsi järgi. Sa võid mitte uskuda, sinu oma asi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.