Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt → Re: Õnnetused mootorratastega 2021.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2021.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Krl kirjutas: 28 Sept 2021, 23:10
Spoiler
M.T. kirjutas: 28 Sept 2021, 23:02
Ain kirjutas: 28 Sept 2021, 22:57

Meil selles osas ka kontroll olematu.. Saksas teavad kõik seda. Seal trahvid korralikud. Täna sõitsin Tln-Trt. Rekkad üksteise järgi nii, et sõiduauto napilt vahele mahub.. kusjuures teine masin kütuseveok.

See rekade n.ö. rong on suht tavaline, tegelt on suht tihti seda ka muude autode puhul. Jõuad sellele rongkäigule järgi ja mõtled mida teha. a) hakkad neid ühekaupa võtma ja pressid lihtsalt vahele. b) paned kogu rivist võimalusel korraga, kiirus muidugi tublisti üle lubatu sel juhul.
Mõlemal juhul vaadatakse sind kui hullu ja keegi laseb signaali. Aga see, et nad ise debiilid on, sellest nad aru ei saa ja keegi ei peedi neid kah.

Urmas kohe tuleb ja ütleb, miks niimoodi kolonnis peabki sõitma rekkatega.

Ütlen ausalt,et rekkaga on kolonnis jube ebamugav ja s**t sõita. Olen alati seda meelt, et lollakas 5km pikkune möödasõit 4 realisel on häiriv ka normaalsele rekkajuhile. Kahjuks on neid üksteisesabas nuuskijaid ka selles seltskonnas täpselt sama palju kui sõiduautodes. Rekkajuhtidel pole täna enam mingit ükteise aitamise ja nn kamba solidaarsuse lähedastki. Kõik on kunnid, nagu ka kõik teised teistes sõidukites. Kunagi sõitsid rekkajuhid ja tervitasid üksteist, aga nii madalale ei lasku vist juba üle 10 aasta keegi. Ma ise küll viimati tegin nö tööd rekkaga 16a tagasi kuid aegajalt ikka mõnega sõidan siia sinna. See seltskond ei ole suuremas osas sama moodi eriliselt heade autojuhtimis oskustega ja vaimsest küljest ei taha rääkidagi.
Mina isklikult ei taha kolonnis sõita ja kui kolonn ette tuleb ning ei suudeta sõita ühtlase kiirusega, siis mina sõidan neist kõigist mööda. Mul on võimas ja kiire auto ning ma ei viitsi seal püksikummi venitada. Mulle meeldib püsikaga sõita ja kui midagi ette jääb siis lähen mööda. Kahjuks on möödasõit aeglasest täna enamuse juhtide jaoks ületamatu raskus ja sinna see kolonn taha tekibki. Just tegin puhkuse tripi ligi 7000km ja 9 riiki,kuid nii kiuslikku ja üksteisele vastutöötavat liiklust pole kuskil. Ma sõidan kuskjuures spido järgi 95-ga tavaliselt ja GPS näitab 92. Pole üldse harv juhus kui mõni auto minust Harutee_Pärnu lõigul 5-7 korda mööda sõidab,sest peale seda jäääb kolonni ning ei suuda siis kellesti mööduda. Ma tavaliselt sõidan siis ikka ja jälle neist kõigist korraga mööda. See 95 on sobilik, et mitte jõuda järgi enamusele rekkadest ja ka ise neile mitte jalgu jääda.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”