KTM 690 Enduro R 2019 matkapilliks - morse
-
Teema algataja - Postitusi: 1457
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 294 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: KTM 690 Enduro R 2019 matkapilliks - morse
Hooaeg hakkab läbi saama. Selliseid päevi, kus varahommikust hilise õhtuni sadulas sai istutud, oli omajagu. Balkanil mägedes mööda kruusa kolistades oli ratas täielikult ideaalne. Mitte midagi ei olnud ette heita. Ka tööriistu polnud vaja välja võtta. Samas kui viimasel päeval mõned tunnid kiirteel 130+ km/h oli vaja lasta, siis hiljem tahtis pea küljest ära kukkuda
Sama lugu kodu lähedal sõites. Minu kasutuses on enamasti see pisike esiklaas väga hea (isegi Hiinast tellitud lisaspoilerit ma ei kasuta), kuid mõnel harval korral, kui Tallinn-Tartu peal on vaja põletada, siis tuleb natuke kannatamisega tegeleda.
Üldjoontes võiks masinaga väga rahule jääda ja otsustada, et tegu on hea kompromissiga mugavusest ja sportlikkusest. Aga lihtsalt mõtteharjutuse raames võtsin tunnikese, vaatasin pilte ja lõikasin neid natuke kokku (reso on väike, kuna ma ei viitsinud korraliku algmaterjali kogumisega tegeleda):
Siin on kogu rida, mis mind sellise koletiseni viis:
Öösel kell 2.30 Tallinn-Tartu peal kodu poole sõites, mõtlesin, et loogika oleks selles, et inimesed maksavad palju raha Radele või Nomadile, et saada mingi aftermarket KIT. Sarnase raha eest saab tegelikult esindusest tellida kogu Adventure ratta esiotsa. Selle külge aretamisega saaks ma talve jooksul hakkama küll.
Kuigi piltidel asju mõõtkavas tsiklile tõstes tundub kogu mõte paljulubav, siis tõenäoliselt ma seda ellu viima ei hakka. Üks põhjuseid oleks võibolla see, et tsikkel võimalikult lihtne ja robustne hoida. Esituli koos lisatuledega on mul juba niikuinii erksad nagu veokal. 1000+ euri eest kola ratta küljes on lihtsalt veel 1000 euri eest asju, mida puru kukkuda
Me oleme siin kõik suured insenerid ja disainerid koos, eskole Avaldage mõtteid.
Vaated hetkeolukorrale:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.