Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt → Re: Õnnetused mootorratastega 2021.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Õnnetused mootorratastega 2021.
Madlobster kirjutas: ↑27 Sept 2021, 21:38Kusjuures on olnud meil aegu, kus see oli suisa kergendav asjalou, kuna joovet loeti seisundiks, kus inimene ei teinud tegu tahtlikult vaid seisundis, kus ta ei ole suuteline ei aru saama ega vastutama.
Jah nii oli. Ma pole küll mingi hull konservatiiv, aga kõiges mis puudutab teise inimese elu võtmist olen ikkagi väga konservatiivne ja vanamoeline. Ehk ma eeldan,et peab järgnema reaalne karistus kinnipidamisasutuses ja sellel peaks olema alammäär ehk a´la 5-7-15-20(või mis iganes ühiskonnas kokku lepitakse) on miinimum. Minu meelest on vajalik ikkagi üks definitsioon ja ei muuda asja kas tegemist on mõrva,tapmise või muul viisil kas või hooletusest selle põhjustamine. Kui kohus otsustab, et inimene ei põhjustanud teise inimese hukkumist, siis on selge. Meil on kahjuks levinud praktika, kus kohus otsustab asja 5lk pikkuse otsusega ja tulemus on tingimisi karistus katseajaga,siis see on mõnitamine. Lisaks ei tohiks ka liikluses hukkunuga asjad kunagi nö aeguda. Praegu vist aeguvad a´la 10a-ga
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.