I think I got cheated at Motodepoo

Kasutaja avatar

claw
Tsikkel: pilusilm ja venelane
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 82 korda

Re: I think I got cheated at Motodepoo

Lugemata postitus Postitas claw »

M.T. kirjutas: 27 Sept 2021, 11:42
Raki kirjutas: 27 Sept 2021, 11:00

Kui ma poest midagi varastan ja vahele jään ja kauba tagasi viin, siis kas mu tegu pole olnud?

Kui sa poes midagi sihilikult omale kotti või põue topid ja selle eest ei maksa, vargus. Kui sa aga kasutad kaupluses iseteeninduse püstolit ja unustasid kogemata või siis pistis sul laps sinna kärusse midagi nii, et sa ei märkand, VARAS? Koheselt varas või on võimalik inimlik eksitus?
Olen ise Selveris unustanud mingid kartulid skaneerimata, pole aimugi kuidas, sest juurikad ju kohe esimesed. Ostukontroll ja 30€ arvest olid kartulid puudu. Lisati arvele juurde ja Selver ei lisanud mind varaste nimekirja. Aga oleks vist pidanud.

Kui sa iseteenidudesus midagi skanneerimata jätad, on see konkreetselt Selveri otsustada, mis sa nende jaoks oled. See on osa nende turundusmudelist, et nad sind varguses ei süüdista. Sa arvad, et seal inimesed meelega ei jäta asju skännimata või? Nalja teed?
See, et sina tegid seda kogemata, on ainult sinu sõna. Olukorra normaalne lahendus tuleb Selveri poolt, sest tegelikult sa jah, varastad. Täpselt nagu ka see varas, kes üritab osta kolm asja aga ühe jätab skännimata, meelega. Erinevus on ainult sinu peas ja ainult sina tead, kas see juhtus kogemata või ei.

Selle vältimiseks mine kassase, kus skännimata kartulite eest jääb süüdi hoopis kassiir.

Mine “Mootorratastest üldiselt”