I think I got cheated at Motodepoo
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: I think I got cheated at Motodepoo
Jube lahe on sardelli ...ga võrrelda?
Kui sa müüd tunnipõhist teenust, siis sa müüd tunnipõhist teenust ja hind on tunnipõhine ilma õhuta. Eksimusele või "eksimusele" reageeritakse kohe vabandusega ja tagasiarveldusega ning omalt poolt veel mingi hüve pakkumisega nn kompensatsiooniks võtmehoidjast tasuta õlivahetuseni või mis iganes. Mitte ei visata toru hargile. Tegemist on piisavalt piinliku eksimusega selleks, et rahulikult koju magama minna (minul näiteks ei tuleks rahulik uni kui olen selliselt eksinud (häbi taoks öö läbi jalaga **se), see et kodanikel tuleb näitab juba suunda)
Kui sa müüd tükipõhist teenust siis on tükipõhine ja see on oma risk kui läheb rohkem või oma kasu kui saab kiiremini (saab midagi tegemata jätta)
Teema pealkirja võiks veel muuta, et "süüdistasin ja eksisin ja olen muidu ka ***apea"
Mina ei näe 39€ kiunu vaid rohkem kui 50% "ah, mis sa vigised" jutu saatel juurde kirjutamist. Seda % võib nüüd isikliku fantaasia saatel klientide arvuga korrutada jagada.
See hilisem arutlus, et terve ettevõtte oli hooldust tegemas, kes määris ketti, kes poleeris sumpsi, kes kontrollis rehvirõhku lugu ei ole üldse mingi lugu.
See, et osa kommuunist Jürka kombel Repsu kaitseks särki rebib on täiesti mõistetav. Ja ma ei pahanda kui mõni mulle enam tere ei ütle.