I think I got cheated at Motodepoo
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: I think I got cheated at Motodepoo
werst kirjutas: ↑26 Sept 2021, 21:20Teemaalgataja oli küll võib-olla natuke liiga lühikese sütikuga aga selliseid olukordi kus tunnitööde eest küsitakse mingeid ulmelisi summasid (just kulunud aja tõttu) on endalgi rohkem kui 2-3 korda olnud. Loomulikult eestlasele kohaselt virisen selle üle tükk aega hiljem ja foorumis aga point selles, et liigagi tihti ei ole see juhuslik viga vaid sihilik äristrateegia ja teevad seda ka tuntumad remondiettevõtted( ei räägi ainult mootorratastest).
Ja kui tekib olukord, et masin on töökojas sees 3 päeva,kuid arve tehakse kõigest 4-5 tunni eest? Lähed siis ja nõuad,et tehtaks ikka 32h eest, sest ma ju tean, et masin oli töökojas 32h
nali naljaks, aga see on üsna tavaline olukord, kui hoolduse või muu remondi käigus tekib vajadus mingit laos mitte olevat osa vahetada. Töö seisab ja osa tellitakse, kokku läheb siis täpselt nii palju tunde kui tööd tehti.
Mis antud teema asja ja veel muid nö liigsete tundidega arveid puudutab,siis esmalt tuleks ikka vastupidine ära tõestada(GPS tracker ei ole selleks pädev asi) ja siis hakata vastupidist väitma. Margi esindused kasutavad autode puhul täna isegi videoülevaatust enne ja pärast tööd ning üldjuhul on ka töökoda kaaameratega kaetud. Ma olen keksmisest inimesest kordi rohkem remonditeenustega kursis ja kasutan oma tuttavate ning ka margiersinduste tööd kuid ei ole viimase 10a jookusl küll tekkinud olukorda,kus oleks vaja asju üle vaadata. On juhuseid olnud,kus arvele on pandud asju,mis seal olema ei peaks ja olen 100% kindel,et need on olnud näpukad. Kõik eksivad ja eriti siis kui tööd on palju. Täna on kõigis hooldust ja remonti pakkuvates ettevõtetes järjekorrad mitu nädalat.
PS. Neid ulme summasid võidakse küsida mingites suvalistes urgastes, kus pole tegvusele kontrolli, aga margiesindustel on muud teenimise võimalused kui sellise jamaga tegeleda. Need ajad on juba ammu möödas.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.