I think I got cheated at Motodepoo

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: I think I got cheated at Motodepoo

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Jo94 kirjutas: 26 Sept 2021, 20:13

Esimesel juhul miks firma koheselt hinda ei esitanud ja miks nad käskisid kliendil läbi kindlustuse tulla? Et nad saaksid kindlustusfirma raha võtta? Sellises olukorras tekiks mul sama küsimus nagu tekkis praegusel kliendil.

Oli ju selge vastus, et nad ei osuta värvimise teenust va juhul kui seda küsitakse kindlustusele pakkumise tegemiseks, mis tähendab et nad sellisel juhul vahendavad teenust ja see on kliendile kallim, kui otse teenust kuskilt osta. Keegi ei käskinud kliendil läbi kindlustuse tulla vaid klient ise ei soovinud kakot kasutada, sest töö oli väikesemahauline. Tema arvas ise nii. MIS SIIN ARUSAAMATUT ON ?

Miks nad seda ei lahendanud, kui klient helistas ja miks nad esmalt lõpetasid kõne ja siis enam tagasi ei helistanud?

Tööpäev sai otsa ja keegi ei ole kohustatud ka kõige suurema vingukotiga peale töö aega tegelema. Mul on päevas kümneid vastamata kõnesid kui on tihe päeva ja ma ei jõua kõigile ka järgmisel päeval tagasi helistada. Kuid tüüp ei oodanud järgmise hommikuni vaid lasi asjal kohe kawa EU diilerile edasi lennata.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Mine “Mootorratastest üldiselt”