I think I got cheated at Motodepoo
Re: I think I got cheated at Motodepoo
Will, see jutt kuidas oleks õige või peaks ettevõtte oma teostatud teenust või töid arvele märkima, sa võid minna neid kõiki koolitama. Seriously, kui sa endas nii kindel oled.
Mul on aastate jooksul Honda diilerilt mitmeid hooldusarveid. Seal on olnud nii rida realt teenuse nimi + kulunud h arv + vedelike kogused + muud mutrid/seibid, kui ka lihtsalt “hooldustöö pakett kuni 1000 cm3” + vedelikud jne. Erinevad sõnastused, kuid sama töö ja teenus. Peaks nüüd sellest probleemi tekitama ja minema küsima miks viimasel versioonil need vedelikud eraldi on märgitud mitte paketis? Seriously on see probleem? Mul pole kunagi olnud, sest enne teenuse tellimust olen küsinud mida tehakse ja palju maksab ning sellele ka vastused saanud.
Antud juhtumi puhul on mõlemad osapooled eksinud, seda siis autori versioonile tuginedes. 1) Klient viis ratta hooldusesse küsimata mida tehakse ja palju maksab. Hiljem hakkab kahtlema tehtud töötundide arvus ja õiglases maksustamises. Antud jama oleks saanud ette vältida. 2) Ettevõte, kes ei suuda kliendile juhtunut selgitada ja seda normaalselt lahendada.
Mõlemad järeldused tulevad kliendi versiooni lugedes. Näeme kas kunagi Depoo ka teemat kommenteerib.