I think I got cheated at Motodepoo
Re: I think I got cheated at Motodepoo
Noh, maybe yes maybe no...aga paberil on kirjas õlivahetes ja küsimise pealegi nagu aru saan ei mainitud, et mida kõike imelist seal siis veel tehti vaid räägiti mingit pehmelt öeldes suht kahtlast juttu. Kui kõik on aus, või kasvõi bürokraatlikult "aus" siis poleks ka mingit põhjust jaurata ettevõtte poolelt. On ju võimalus alati viidata kuskile, millegile (kasvõi siis tehase manualile) kus kõik need tegevused kirjas on. Lambist seda ju jooksu pealt välja ei mõelda, et mis polte me täna kontrollime ja kas peaks äkki kiigelaagri määrde seisukorra ka üle kontrollima. Seda muidugi ei peagi vast tõestama hakkama, et kas tõepoolest iga polt ja mutter ka momentvõtmega üle on käidud või mitte aga vähemalt protseduur kui selline peaks ikka kuskil kirjas olema.
Eks igal pool eksitakse tõepoolest, kuid eksimusi on täiesti võimalik ka tunnistada ja asjad korrektselt selgeks rääkida. Ja isegi kui kodanik on natuke nö. ebameeldivam klient kui ehk tüüpiline "kannatame kõik ära" eestlane või siis veel parem "ma olen tallinnast, ma maksan kõik kinni ja peale ka" eestlane, see ei saa olla mitte kunagi olla pädev põhjus ettevõtja poolt tuima panema hakata. Lasteaed või? Kommentaariks sellele "its a fixed rate" väitele. Kui on fixed rate siis on ainuke õige ja mõistlik viis ka täpselt niimoodi arvele märkida. A'la 5000km hooldus - 1 ühik - x euri. Ja seda enam kui on fixed rate siis on juba superlihtne klienti sellest enne teavitada, et mis summaga ta arvestama peab. Veelgi enam, kui tõesti oleks fixed rate siis poleks ka mingit vajadust tuua arve peal eraldi välja mingite vedelike koguseid ja maksumusi. Fixed rate on väga konkreetne asi - selline kogus vahendeid ja tööd kulub IGA kord selle paketi peale, kõik punkt. Ei ole mingit 0.2 liitrit coolanti ja 2.34 liitrit selllist või tollist õli. Aga no ma ei tea, see on minu arusaam nendest asjadest. Võibolla tõesti, et peaaegu mitte kuskil tegelikult nii ei käi ja arveid esitatakse näo või tuju järgi ning esimese küsimuse peale peabki ettevõtja/teenuse pakkuja solvuma