I think I got cheated at Motodepoo

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: I think I got cheated at Motodepoo

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Seda mainisingi et see on ühe osapoole versioon asjast.

Kui aga ilma depoota asja arutada siis da fak nii see asi ikka ei käi, et vahetad õli ära kirjutad 3h arvele ja lükkad ratta välja.
Kui see sinu jaoks on ok, siis mo pärast maksa.
Kui tehas on ette näinud aja siis on ta ka ette näinud tegevuse. Enamasti (ok mitte 100% alati aga enamasti) tuleb ajas püsimiseks suht nobedalt liigutada. Enamasti nii auto kui tsikli teeninduses on üks mees auto peal (jaa jälle mitte alati aga enamasti, oleneb töödest jms)
Seega jääb ainutl kax versiooni. Tõesti oli mitu meest asja kallal (no ma ei usu :D no lihtsalt ei usu :D tööde järjekorrad on enamus teenindustes väga pikad ja ei ole nii et tunked istuvad aknalaual näpp ninas ja kliendi saabudes kõik ratta kallale kargava) ja seetõttu saigi kiiremini tehtud, või loeti sealt manualist ainult seda osa, kui palju kirja võib panna ja see osa, mida teha tuleb jäeti lugemata.

Ühesõnaga täna ma ei arva, et depoo mingi totaalse jamaga tegeleb. Ja nende selgitus on üldse siit puudu (nad ei pruugigi seda siia panna)
Rääkisin põhimõtteliselt

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Mine “Mootorratastest üldiselt”