Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Mustade orjaelu ja tänapäevase vaktsineerimisele mõjutamise vahele võrdusmärgi panemine, nojah.

Aga teemat hoides, Will mis aparaadiga täpsemalt tegu oli? 2x 1kW kui seal andmetega valetatud pole, peaks ikka tunda olema. Samas mul naabrimehel ka 2x 1kW, Cityway X Pro ja tuleb tunnistada, et minek tõesti oluliselt lahjem. Kodutänaval sain tema omaga 40 ikka kätte, enda omaga viskab 40 oluliselt lühema distantsiga ja samal tänavapikkusel lõppkiirus suurem. Täna enda omaga vastutuult, tuul nii 6-7 m/s sõitsin rahulikult 45-46, mul hetkel piiraja 50 peale sätitud.
Btw, kas mõlema ratta vedu oli aktiveeritud? Mul esimest ei saa täitsa off lülitada, on kas 50% või 100% sees ja 50 puhul on nii kiirenduses kui lõppkiiruses oluline vahe sees.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”