Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!
Re: Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!
Noh, lähenemise küsimus. Kui nimetada sundvaktsineerimiseks ainult seda kui sõdur tuleb ja paneb sulle püssitoru otsaette ning süstal lüüakse sisse...siis pole meil tõesti midagi ligilähedastki. Või tegelt, mis seal kaitseväes täpsemalt toimuski?
Ei, elu pole ka tõesti täielikult seisma jäänud (veel ei ole...me ju tegelikult ei tea, mis siit täpselt siis kah edasi tulemas on). Aga elu on muutunud küll, VÄGAGi palju. Minu jaoks, kellel on varasemast ajast vaktsiinide süstimisega nii negatiivseid kogemusi, et ma ei ole absoluutselt mitte mingil juhul nõus laskma end süstida mingi kraamiga, millest mul pole absoluutselt mitte mingisugust võimalikku kasu, isegi mitte teoorias.
Ma ei saa enam teha tööd, mida ma varem tegin. Konkreetselt ja sõna otseses mõttes 2 projekti/tööotsa on jäänud saamatu AINULT selle pärast, et ma ei ole vaktsineeritud ega kavatse saada vaktsineeritud. See ei loe, et olen haiguse läbi põdenud. Ma ei saa enam sisuliselt mitte kuskile sisse peale kaupluste. Testi? Ei, ma ei hakka tegema iga kord mingit paarikümne eurost testi, et minna kinno, muuseumi, teatrisse, baari, restosse. Seda enam, et mul pole enam põhilist sissetuleku allikat ehk erialast töödki.
Kas selleks peabki reaalselt inimeste elu seisma jääma ehk teisisõnu inimesed peavad sõna otseses mõttes ära surema, et meil oleks "õigus" hakata nimetama asju õige nimega? Kui nii siis on ju tegelikult küll päris kurb seis juba...ei?
Kui tuua mõni võrdlus siia kõrvale siis noh näiteks, kas neegritel ameerikamaal jäi siis elu seisma aastat 400 tagasi? Ei jäänud ju, nad pidid lihtsalt vabatahtlikult tööd tegema Kuna elu seisma ei jäänud, miskit vist süüa sai kah kuskilt ning ehk isegi mingi katus oli peakohal (räägitakse, et kohati suisa tasuta!) siis järelikult seal mingit sundi ei olnud, täiesti vabatahtlik värk. Ju siis pole sellist asja nagu orjapidamine tegelikult kunagi eksisteerinud
Negatiivne tulemus ja tee mis tahad...kõlab juba peaaegu nagu täielik vabadus. Aga misasi see oma sisult siis on? See on SUND maksta täiesti ajuvabalt suuri summasid iga liigutuse eest, mida täiesti terve inimene täna ühiskonnas teha tahab. Kõik, mingit muud sisu sellel asjal ei ole. See ei ole mitte kellegi ega millegi jaoks vajalik toiming vaid taktika, mille abil SUNNITAKSE inimesi end vaktsineerima...sest eks igaüks saab ju aru, et mitte keegi ei jõua lõpmatuseni maksta selle "negatiivse testitulemuse" eest iga liigutust tehes. Kes jõuaksid, need lihtsalt ei taha. Ja kes jõuavad ja isegi äkki poleks otseselt väga vastu põhimõttelisel tasandil, need lihtsalt ei viitsi, ei taha aega kulutada jne. Muidugi oleks hoopis teine jutt kui oma testitulemust on kohustatud näitama kõik isikud, sõltumata sellest kas ja mitu süsti nad on saanud. Sellisel juhul tõesti ei saaks rääkida mingist ilmselgest mõjutustaktikast või teadlikust/tahtlikust inimeste lahterdamisest...siis oleks see kas lihtsalt ülim lollus ja teatud ärimeeste taskute täitmine ning riigikassa täitmine kõigi riigi kodanike arvelt võrdväärselt. Või siis mingite tingimuste puhul ehk tõepoolest vajalik käik. Aga no me kõik saame ju aru, et mingeid selliseid tingimusi tänasel päeval ei ole ega pole lähiajal ka ilmselt tulemas.
tegelikult ma tahtsin hoopis rääkima oma tänasest el.ratta testimise kogemusest...aga vahepeal läks teema ikka suht teise suunda:D anyway, see "väidetavalt" 2kw poweriga ratas, mida täna proovimas käisin oli küll minu meelest hirmus lahja. Ei olnud tal ei kiirendust ega lubatud lõppkiirust. Jah, pika peale sain küll vist kuskil 33-35 rauda aga tempo, millega selle saavutasin jäi ausalt öeldes alla kiirendusele, mille oma kahe väikse jalaga ära pressiksin. Peale siit kogu selle suure funi jutu lugemist, pean ütlema, et olen suht pettunud ja ootasin enamat. Absoluutselt killeri tunne ka ei olnud...kuigi ega ma kõnniteel ei katsetanudki
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.