Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Kui tross on alt otsast vaba, ehk siis seda liigendit hoova küljes saab liigutada, siis on tühikäik korras ja rohkem muretseda pole vaja. Hoob ise ei peagi minuarust loksuma, võin muidugi eksida. Ega ma tegelt suurt midagi ei tea, vbl need hullud jaapanlased on veel midagi keerulisemat seal leiutanud, aga vähemalt Honda süsteemi puhul sa ei reguleeri alt otsast mitte tühikäiku, vaid maksimaalset käiku, ehk siis saad timmida kõigepealt alt kõri keermestatud otsa selliselt, et klambri ja kõri kokkupuude piirab max lahutuse ära, siis trossi keskelt saad kõri laias laastus pikemaks-lühemaks teha nii, et oleks tühikäik enam-vähem paigas ja siis lõpuks heebli poolt otsast reguleerid lahutuspunkti endale mugavasse kohta, aga minu B-osa trossil oli see keskmine vidin üldse puudu ja pole ausalt öeldes puudust tundnud, et seda asja üldse nii peeneks ajama peaks. Mul on muidugi suht pikad sõrmed ka, ymmv.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.