Tarbija tankla kasutamise uuring.
Re: Tarbija tankla kasutamise uuring.
urmas66 kirjutas: ↑21 Sept 2021, 11:45Eratarbijale pole Eestis tegelikult üldse vahet kus tankida va siis tankla, mis lihtsalt meeldib mingil muul subjektiivsel põhjusel. Kütusehinnad on nagu kokkulepitult kõigil samad ehk kallid ja ka soodukaardid annavad suht sama soodustuse kõigile. tsikliga tankides ei viitsi isegi sooduskaarti kasutama hakata,sest see soodus suht olematu selle väikse koguse puhul.
Mulle näiteks meeldib Tartus Ringtee GoOil. Üleeile kliendikaardiga 98 1.33, mujal paistis mingi 1.45 vähemalt. Olen tankinud seal 2011. aastast alates
ja julgen väita, et vajadusel ainult Eestist väljas reisil olles olen kasutanud muude tanklate kütust. Aga miks?
odav
see on kodu lähedal
seal on suht korralik poekene ka, kust hädavajaliku kaasa saab
rehvipump
mingi klaasihõõrutamise svamm veeämbris linnusita eemaldamiseks
haagise laenutus
midagi vist oli veel
kohvi saab sealt vist ka, aga pole kindel, olen seal ainult tankinud.
Kütus kusjuures tundub seal tõesti kogu aeg Tartu kõige odavam ja kvaliteediga pole 10 aasta jooksul probleemi olnud (diisel ja bens)
ühesõnaga vahe tuleb 10 sendise liitrihinna pealt võrreldes teistega aastatega päris korralik. Jah, teise linna otsa ei sõidaks selle pärast, aga kui head juhused kokku langevad, siis.....seda vast tavatarbija ootabki, et oleks odav ja hea ka kui mugav.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.