Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!
Re: Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!
Bike/autoga (mis põhimõtteliselt suudab saavutada kasvõi 300kmh) kiirendades kasvõi 130ni saad siiski tunda päris reaalset g-jõudu, päris pika aja vältel. Ja iseg kui sa tõesti kasutadki seda meeletut võimsust ainult sirgelt kiirendamiseks siis juba vaid see on minumeelest ikka hoopis teisest klassist elamus kui tõuksiga kiirendada 0'st...7ni
Muidugi ma ei tea kas neid isikuid just väga palju on, kes ostavad omale tohutu superbike'i ja kunagi üle 130 ei sõida. Aga võibolla on ka
Jah, teoorias õige, et lahjemad on igavamad ka väiksematel kiirustel...aga kui max kiirus, millega üldse kunagi sõidad (ükskõik misasi see siis oleks) on 20mkh ning enamuse ajast alla 10 siis tekib küll õigustatud küsimus, et kui palju seda fun'i nüüd täpsemalt ikkagi saamatu jääb PS. olen sõitnud nii lahjade, natuke vähem lahjade kui ka ühe juba üsna kiire tõuksiga. Minu tagasihoidliku arvamuse põhjal ei olnud neil mingit märgatavat vahet (võimsusi/kiirusi võrreldes) peale selle, et võimsamal oli suurem tippkiirus ning ehk õige pisut rohkem tõmmet. Suurim vahe tuleb hoopis muudest asjadest nagu vedrustus, rataste suurus ja üleüldine ehituskvaliteet
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.