Õnnetused mootorratastega 2021.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2021.

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ei tea, talvel on just kõige lihtsam neid uskumusi ja veendumusi reaalselt muutma hakata :D Jää peal ma olen end ka nii tahtlikult kui tahtmatult kümneid kordi külili keeranud, korra lihtsalt testimaks, et kaua ja kaugele ma siis libisen kah mööda suht peegelsiledat järve. Karjäärikalda kaljuni välja libisesin, tuli jalad ette panna ja vedru teha, et kaljunukki omale kõhtu ei võtaks. tsikkel oma jalaraudade ja muu terasest tera otsas jäi kolm korda varem seisma.

Aga noh, in all seriousness ma siiski loodan, et kõik saavad aru kui halb mõte on korraliku tänavarehviga, asfaldil ja veel ka kuskil liikluse keskel hakata üritama end koos tsikliga tahtlikult külili panema. Sealt head nahka ei saa. Ja ärme siis ikkagi aja segamini külili panekut ning näiteks täiesti vale pidurdutehnika tõttu külili lendamist/ratta üle kontrolli kaotamist. Üks on (vähemalt teoorias) teadlik ja planeeritud tegevus ja teine on oskamatu tegevuse tagajärg

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”