Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 244 korda
Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest
daub kirjutas: ↑02 Sept 2021, 17:09Häälkäsklustesse mul suurema kiiruse juures väga usku ei oleks. Lisaks peab minu arusaama järgi kaamera sisse lülitatud olema, et häälkäsklustele reageerida. Ise läksin kunagi seda teed, et võtsin Garmini kaamera, millel oli nendest, mille leidsin, ainukesena selline lüliti, millest saab ka kindaga katsudes aru, kas kaamera filmib või mitte. Lisaks, analoogselt teistele kaameratele saab panna sisse reziimi, et lülitab ennast filmimist lõpetades ka välja, mis hoiab loomulikult akut kokku. GoPro puhul on vajutatav nupp, nii et peab kaamerat vaatama, et näha kas parajasti filmib või ei, kui meelest läheb, kuid mina kasutan kaamerat nii, et see otse silma alla ei jää, mistõttu see lüliti ka määravaks sai.
Goprol on sisse ja välja lülitades erinevad piiksud mida kuuleb ATV -ga sõites näiteks enam vähem talutavalt. Pult on ka väga ok asi mida näiteks lenksule kinnitada või kaela riputada.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.