Kuidas kontrollida siduri libisemist ja muid nüansse ratta ostul.
Re: Kuidas kontrollida siduri libisemist ja muid nüansse ratta ostul.
Senikaua, kui sa siin teadust teed, ostetakse tsikkel nina alt ära Ma küll ei tea, mis need DR-ide turuhinnad on, aga kui on mingi 1xxx, nagu ma kahtlustan, siis iga asjaga tingima hakates stiilis pidurikettad -300€, sidur -200€, õlileke -100€ jne jõuab suht kiirelt olukorrani, kus müüja peaks justkui hoopis sulle maksma. Sa ei sõida ju esimest korda mootorrattaga, hüppad selga, klõnksutad käigud läbi ja kui pedaal tundub okei, siis suure tõenäosusega ta ongi okei.
Mehaanikuoskusi saad sa sellega nagunii lihvida nii et küll saab ja natuke veel, selles osas võid üsna muretu olla
Ma üldiselt olen loobunud oma rontide müümisest inimestele, kes sellise hirmus pika nimekirjaga tulevad - "mutrivõti käes sündinud"-tüüpi tegelased küll maksavad vähe, a samas ei pea ma pärast kuskilt foorumist vms lugema, milline hooletu omanik ja muidu kabi ma olen, sest ei võtnud kord aastas kõiki pistikuid lahti, et neid mudast puhastada vms. Ehk noh, äkki pole nutikas pilli lõhki puhuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.