Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
Re: Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
nagu ma aru saan siis sa oled MM võitja? samas huvitav, siin mitu tükki on juba enne sind ka...vist kõik erinevate aastate võitjad väikses eesti foorumis kokku saanud
iga "kloun" võibki arvata ükskõik mille kohta ükskõik mida ta tahab või soovib, ei ole selleks vaja ei sinu ega kellegi teise heakskiitu ega õlale patsutust. kogu selle arusaamatu lora asemel, mille sa peale oma esimest koma siia laiali laotasid, oleks oodanud mingisugust reaalset faktipõhist ja arusaadavat selgitust/põhjendust ja seletust. Et misasi see siis ikkagi nagu täpselt takistab õppima sõitma kui mis iganes rattal on 45hp asemel 55hp? see, et ratas on paar kilo raskem takistab sõitma õppimist? see, et max kiirendus on tsipa parem?
Äkki panengi 2 käigu asemel 3nda käigu ja lihtsalt sõidan "kogu raja" sellega läbi, täpselt samamoodi, sama kiiresti ja sama tehniliselt kui sina oma "algaja pilliga"? äkki ma lihtsalt ei kasutagi peaaegu kunagi selle võimsama ratta max võimsust ära ja ei tunne selle pärast samas erilist muret? kui on vaja või tahan kasutada siis see võimsus on mul olemas...sina aga keerad oma pisikese monsteri möirgama, tunned end ilge kunnina sest kasutad kõik ära, kuid lõpptulemus on see, et sõidame ikkagi kõrvuti
kõigi eesmärk ei ole saada krossi maailmameistriks, kui raske saab seda mõista olla? mida on teha eestis 200+kw sportautodega? absoluutselt mitte halligi...kas käite igale sellise auto omanikule ka rääkimas kui lollid nad ikka on ja kuidas nad kunagi sõitma ei õpi ning tänakuks saada pole mitte mingisugust lootustki niimoodi? oleks aeg üle saada oma kompleksidest
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.