Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ain kirjutas: 29 Aug 2021, 11:13

Kisub jälle samasse auku ,et alla tonnine ratas ei kõlba eriti millegiks..
Nii või teisiti on kõigil olemas ja kaasas telefonid. kui on vaja midagi enamat siis saab ju paigaldada lisaks gpsile telefonihoidja.
Kaartidega on nii ,et saad osta endale hunniku sd kaarte ja sinna panna erinevad kaardid kui ei viitsi/oska arvutiga seda teha.
Näiteks kogu Soome topo on mahuga 1,6Gb. Eesti Regio teed ja Topo on mahuga 60-110Mb

Just täpselt, et kust saab sellise offline euroopa maanteede kaardi, mis on ajakohane ehk sisaldab sel aastal käigus olevadi teid?
Topo kaart ei ole vajalik maanteel liikujale.
Telefonis on mul Sygic ja Osmand+ kuid ka nende mõlema kaardi ei ole ajakohased kuigi on just uuendatud. 12 x aastas uuendus, aga teed pole.
Ma tegelikult viitasin teemale, et olen reisil ja need offline kaardid ei ole ajakohased ehk paljud uuemad teed puudu. Garmin on eelkõige ajast ja arust oma kaartidega. Ja siis tuleb kohe paar teadjamat, kes väidavad, et kõik on saadaval. Aga kust neid saab, kui need on olemas? Selmet siin teisi maa alla tampida jagage kogemust ja andke teada, kui ise teate. Viide, link, ostukoht jne on teretulnud ka küsimuse esitanud @Jeekimile

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”