Räägiks mootorratta navidest
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Räägiks mootorratta navidest
Ranel targutamise jätkuks ehk sii valgustad, kust saab sinna ajakohast euroopa teede kaarti, mul ka endal üks isiklik Garmin vedeleb, äkki on võimalik kasutada sed?. Mina pole igaljuhul sellist leidnud. Jutt siis reisimisest maanteedel läbi erinevate riikide.
Arvan, et 99,99% Garmini kasutajatest kasutavad ikkagi seadmele müüdud kaarte, mitte ei ole ise ametis kaartide loomise ja intallimisega. Kui selline asi kellelegi huvi pakub,siis miks mitte, aga ma kasutan lihtsalt kiiremaid ja kergemaid lahendusi.
Lisaks veel küsimus, et kuidas Garmin hakkaks näitama keskmisekiiruse alasid ja liikuvaid kiiruskaameraid? Tšehhis-Austrias oli neid ikka julmalt palju.
Ma jään ikkagi arvamusele, et Garmin on kehvem, kui telefonidesse laetavad offline kaartidega navi rakendused ning ei saagi kunagi paremaks saada juba puhtalt oma riistvara olemusega seotult.
Kindlasti on ta igati tasemel asi, kui kuskil metsas müttad või muidu looduses liigud,aga maanteedele on ta sama ajakohane kui puugaasiga auto elektriauto kõrval. Täna poest ostetud uus Garmin on teedel liikumiseks igaljuhul väga aegunud infoga karbike.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.