Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 590 korda
Re: Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
Spoiler
urmas66 kirjutas: ↑28 Aug 2021, 16:01Madlobster kirjutas: ↑28 Aug 2021, 12:53Mina jälle arvan, et ei ole mitte kellegi asi mis põhjusel üks ühe või teisega sõita tahab.
Tsiklisõit on 99% just for fun enivei. Ja kui irve näol ja õnnetilk otsapeal tuleneb just sellest suurest rattast, no mida on kõikidel "tarkadel" sellega koguaeg asja? Võibolla ma tahangi "valesti" elada ja koguaeg "valesi" asju teha......aga samas on kurb,kui oled oma uhkuses nii loll, et suuda lahjema asjaga sõita, kuigi siis oleks irve kordades vägevam ja tilk otsas suurem
![]()
Ma olen naisele ka mitu korda nö suuremat autot pakkunud prooviks,aga ta on endas ikka nii kindel,et masina üle peab tal kontroll olema ja oleme ostnud väiksema.
Kui ma tahan siis ma ostan ka väiksema aga kui ei taha siis pole kellegi asi kui suure ma ostan väljaarvatud juhul kui ma tulen ise nõu küsima. Nõu kuuldud, teen saadud info ja oma lolli loogikat kasutades otsuse.
Ma olen terve elu sõitnud autodega, mille peale normaalsed inimesed silmi pööritavad, et oli sul seda vaja. No kui ma ostsin ju siis oli. Ja kui oli s**t ost no ju siis oli seda ka vaja. Ega see ongi enamvähem see sama asi, mis varustust keegi kasutab. Kombevennad vahivad plätuvendasi nagu hullusi ja plätuvennad vahivad vastu, et kuidas sa seal kombe sees elada saad.
Last saab riidesse panna vastavalt ilmale. Täiskasvanud inimene teeb oma otsused ise. Ma ei pea ka neid plätumehi päris ok versiooniks aga kuna tunnen mõnda ja ütlevad, et nad ei lähe kukkuma nad lähevad sõitma, no ei ole minu asi neid kasvatada. No minge siis sõitma ja ehk läheb õnneks ja tulete ühes tükis tagasi ka. Samamoodi selle suure rattaga. Kui väiksem ratas seda egot ära ei jaksa vedada, siis tuleb suurega sõita. Kas see kellegi silmis on hea, halb, õige või vale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.