Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
Re: Tähelepanek õnnetustest mootorratastega
Jah, ongi...ning eks neid asju ole veelgi. Nagu võib 30kw jõudu olla nii 150 kuubisel mootoril või 1500 kuubisel, päris veider mõelda, kuid see 150 kuubine võib tõepoolest olla isegi ohtlikum asi, millega sõita See kõik muidugi ei tähenda, et poleks üldse olemas mõistlikumaid või õigemaid valikuid, küll aga tähendab seda, et siis tulebki võtta arvesse KÕIKI asju, mitte lihtsalt lähtuda millegi kubatuurist. Või paljudel juhtudel ka mitte puhtalt võimsusest - olgugi, et see on juba reaalsem number, millest lähtuda.
Mina olen üks neist, kes ostis "esimeseks krossikaks" (noh, tehniliselt mitte...aga loeme siiski hetkel niimoodi) selle kõige võimsama ja tagasi vaadates ning hiljem ka lahjemaid proovides või nendega sõitnuna, ei kahetse midagi. Võibolla oskaksin täna mingeid spetsiifilisemaid sõidutehnikaid natuke paremini. Kindlasti oleksin STX kõvem sidurilibistaja jne, aga 90% kukkumisi mis mul on sellega olnud, oleks olnud ka lahjemaga ning lisaks on kindlasti mõned situatsioonid, kus oleksin kukkunud nimelt lahjemaga sõites aga olemasolevaga jäin olukorra peremeheks. Seega täiesti win some, lose some. Kui lähtuda algaja/oskamatu teooriast siis peaks esimene ratas olema MÄRGATAVALT lahjem igasugustest suurtest asjadest. Mitte aga 30 midagi kilowatti vs. 45 midagi kilowatti sama massi ja sõitja puhul.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.