DR 650 1994 käigukasti remont

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 79 korda
Kontakt:

Re: DR 650 1994 käigukasti remont

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Spoiler
ott kirjutas: 23 Aug 2021, 09:00
Nozzu kirjutas: 22 Aug 2021, 23:27

Tänud põhjaliku selgitustöö eest grahv ja ott.
Võtan siit siis lisaks muudele mõtetele kaasa teadmise, et kui DR, siis võiks olla vähemalt 96+ aasta väljalase. Või kui on vanem, siis jah, lisaks käigukastile kontrollida/lasta kontrollida ka klapivaheisid ja nukaketi pingutit. Abiks!

Või siis võtta XF feewind, millel juba on see uuemat tüüpi DR mootor. Kõlab hästi. Aga.....pagan kuidas mulle see Freewindi pegasolik kerekuju ei sümpatiseeri. Ja DRi puhul paelub mind just see suur järelturg kõiksugustele vidinatele, millega seda ratast enda käe järgi modifitseerida. A no ma veel otsin lisamaterjali XFi kohta. Mine tea, äkki hakkab meeldima ja murendab kinnsiideed DRist.

Olen isegi mõelnud XF'i uuema DR'i vastu vahetada, kõrgem kliirens, kergem, VÄGA palju aftermarket varuosi ning natuke lihtsam sisselase(2 karburaatori asemel 1 ja palju vähem plastikut mida lõhkuda.

Samuti on seda mudelit toodetud aastast 1996-2020, mis tagab varuosade saadavuse ka kaugemasse tulevikku. Suureks miinuseks, vähemalt EU rahvale on see, et antud mudeli tootmine meie turule lõpetati EU regulatsioonide tõttu 2003 aastal ning 96+ aasta DR'i siitmailt leida on pea võimatu. Aastate jooksul on Eestis mõned üksikud müügis olnud. Mobile.de's müüdavad on ebareaalselt kallid.

Edu!

Tänud lisainfi eest. Ise pooldan kah DRi just nendel, sinu poolt välja toodud põhjuste - vähem plasti ja lai järelturg.
Aga vot, seda ei teadnudki jah, et noid siia ei turustata. Nüüd siis selge, et pole mõtet väga oodata 96+ mudelit vaid tuleb vanematega leppida.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”