Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

will111 kirjutas: 11 Aug 2021, 19:52

ja oleme ikka realistid ning arvestame, et tänasel päeval alla 4tb ketas ei anna sulle reaalselt mingit mahtu...see on täpselt selline minimaalne, mille puhul saab aastal 2021 rääkida andmemahust.

Terabaidi peale ei mahu reaalselt mitte midagi :shock: Suure saladuskatte all võin öelda, et 90% arvutikasutajatest saavad hakkama alla terase mahuga. Nii HDD mehed kui ka SSD mehed.

will111 kirjutas: 11 Aug 2021, 22:52

fakt on see, et kui täna ostaks kõvaketast (ükskõik mille jaoks) või paneks kokku uut lauaarvutit siis alla 4tb lihtsalt pole absoluutselt mitte mingisugust mõtet isegi mitte vaadata, kõik punkt.

Jah tootjad ja müüjad võiksid need üldse valikust ära korjata :wack: punkt (w)

will111 kirjutas: 15 Aug 2021, 04:52

morse...ega ma praegu enam pole tõesti üldse kindel kas või kui paljud siis sellest tegelikult aru said, et ma algusest peale ikka strictly ja ainult hdd mahust rääkisin 4tb puhul. ssd on niivõrd teine tehnoloogia ja seal polegi kunagi mahud olnud võrreldavad ning seepärast neid kahte asja ei saagi labidaga lüüa ning üks ühele võrrelda ja öelda "see on parim ja parem kõige jaoks". minule tundus see nii iseenesest mõistetav, et mingit muudmoodi ei olegi nagu võimalik aga kurat seda teab siis mismoodi tegelikult aru saadi. vabandused kui see osa tõesti nii segaseks jäi, kuigi ei kujuta ka ette kuidas oleksin siis pidanud kirjeldama, et selgem oleks olnud.

Seda oleks saanud öelda ;) :mrgreen:
Aga miks eesti tippkiirusega superjuppidest superarvutiehitaja nii strictly ainult HDDśt räägib ja paneks aastal 2021 kokku arvuti HDD'ga?

will111 kirjutas: 11 Aug 2021, 22:52

fakt on see, et kui täna ostaks kõvaketast (ükskõik mille jaoks)

Ühesuguse ketta (HDD) saavad arvutisse nii feisbuukur, mängur, videomees, kui ka luuletuste kirjutaja. Pole oluline tegelikult vajatav maht ega kiirus vms.

Kiiruste juurde tagasi tulles, et kas sa tegelikult ka tead kui paljud programmid kasutavad ketast operatiivmäluna? SSD'd kasutades on see tuntavalt kiirust ja kasutusmugavust lisav feature.

See selline puusalt plähmimine kõigile kirvega ühte mõõtu soengu tegemine ei ole ei jutt ega asi.
Iseenesest mõistetavust ja elemntaarsust polnud kogu su loos kopka eest ka mitte, kui siis võibolla ainult sulle endale. Lihtsalt see ala on nii suur, et ei saa kirvega ühtemõõtu seibe kõigile lõigata. Ja seda, et "vahet pole mille jaoks ja kuhu" rõhutasid sa läbi mitme posti korduvalt.

will111 kirjutas: 11 Aug 2021, 04:02

põrutuskindlus??? see on juba lausa kosmiline nõuanne.

Ma ei saanud seda lisamata jätta :D
Pole üldse harvad juhtumid kus titad (miks mitte ka täiskasvanud) peale pingelist surma saamist rusikaga vastu seadet/lauda löövad.
Vahva oleks kui peale hinge tõmbamist saaks jätkata? See, kas sinu või sinu tutvusringkonnas never ever nii juhtunud on, on ainult sinu isiklik pisikene kosmos

Ma tükk aega mõtlesin, kas ma sellele joorupile send nupu annan või ei anna.
Ise sa siit vaevalt mingeid järeldusi teed, aga noh mõnel teisel vbl vahva lugeda :roll:

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”