Sõidueksami sooritamine?

nepheloco
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Re: Sõidueksami sooritamine?

Lugemata postitus Postitas nepheloco »

Sain just A-kategooria kätte.

Eelnev sõidukogemus puudus, sõitnud vaid jalgrattaga.
Kooli läksin 1. juuli, viimane sõidutund oli 4. august. 7-ndal võtsin kindluse mõttes ühe platsitunni lisaks.
10-ndal tegin ära teooria Tallinnas ja sain registreerida enda 31.08 Pärnusse ka sõidueksamile.

Järgmine päev (11.08) vaatasin lõunase kohvipausi ajal eksamiaegu ja üllatuseks oli vabanenud 12.08 kella 9-ne aeg Tallinnas.
Jõudsin veel ennem sõiduõpetajale (Olaf Punab) helistada, et kas bronnin ära. Lubas asja ära korraldada.

Hommikul olin siis õppeplatsis kohal, Uno Raud saatis mind ARK-i platsile, jõudsin harjutused korra läbi teha, sain mõne julgustava sõna (närv hakkas selleks hetkeks juba sisse tekkima) ning sai ootele jääda.
Sellega seoses veel seik, et kohale ilmus ka teine eksaminant, kes oli ka samale ajale end registreerinud.
Detaile ei tea, aga kuna mul paistab, et õnnestus riigilõiv ennam maksta ja e-kirja teel kinnitus saada (temal seda polnud), siis pidi teine pika näoga lahkuma. Nõme situatsioon, süsteem võiks kuidagi vältida selliseid olukordi. :roll:

Eksamineerija nime ei mäleta enam aga oli see vähe krõbedama ja konkreetse olemise härra.
Nägin teda veel peale teooriaeksamit üht eksamit läbi viimas ning panin mõned detailid kõrva taha (pikivahe-pikivahe).

Igatahes, 1.5 kuud ja load käes. Olin veel kahtleval seisukohal alustades, et kas üldse see hooaeg ratta selga saan.
Saan nüüd isa ratast laenata ja järgmiseks hooajaks proovin midagi päris oma leida.

Teedel näeme! :D

Ja muidugi tänud Motokoolitus OÜ-le ja Olavile ning Unole muheda olemise ja mulle asja selgeks tegemise eest! (w)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”